Partners

Herberg De Hollandsche Leeuw werkt met een aantal vaste partners samen om tot het beste resultaat te komen, niet alleen voor onze gerechten maar ook voor onze omgeving.  Samenwerkingen waar wij trots op zijn en die genoemd mogen worden!

 

 tijsterman-logo Restaurant Tijsterman
Wat eens een oer-Hollandse boerderij was, is omgetoverd tot een specialiteitenrestaurant van klasse. De warme sfeer en daar omheen de natuurlijke schoonheid van het Nieuwkoopse Plassengebied is volkomen bewaard gebleven. Graag willen wij u van deze sfeer laten proeven en geven u de finishing touch aan tafel.
 LKKR-logo-blue2 Restaurant LKKR eten & drinken
U kunt bij ons terecht voor koffie met een broodje, lunch, diner en uiteraard voor de borrel met lekkere hapjes
Accent_logo_klein Accent Interactive
Accent Interactive is gespecialiseerd in: websites, webshops, grafisch ontwerp, apps, huisstijlen. Meer weten? Kom dan gerust een kopje koffie drinken bij ons op kantoor. U kunt ons vinden op de Hoorn 312D, 2404 HL in Alphen aan den Rijn. Tot snel!
TIP Nieuwkoop
Bent u op zoek naar activiteiten in de omgeving Nieuwkoop voor een dagje weg? TIP Nieuwkoop vertelt u alles over de mogelijkheden!
Van Doorn Groep Van Doorn Group
De huidige Van Doorn Groep vindt zijn oorsprong in het jaar 1987. Destijds werd het toenmalige loonbedrijf “A. Bunnik BV” door Gerrit van Doorn overgenomen van de heer Adriaan Bunnik uit de Meye in Bodegraven.
LOGO_Ontbijtzaken-1024x512 OntbijtZaken
Ontbijtzaken is een informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de regio Nieuwkoop en omstreken. Tweewekelijks op dinsdag komen ondernemers bijeen in Nieuwkoop om te vergaderen en te netwerken.